logo

Cunoaște-ți valoarea pe piața muncii cu aplicația mobilă
Paylab.ro - comparator de salarii

Comparație salarială de bază

Când creați rapid un profil, aplicația va compara plata cu alte persoane care lucrează în aceeași poziție și în regiunea dvs. Astfel, puteți să vă cunoașteți prețul locului de muncă oricând și oriunde vă aflați, puteți să vă pregătiți pentru o întrebare de salariu la un interviu sau să negociați o modificare a salariului.
Cu notificări, rămâneți informat cu privire la salariile pieței muncii în poziția dvs. în regiunea dvs. La fiecare trei luni veți primi automat o comparație salarială curentă. Dacă nu există suficiente date pentru a vă compara salariul, veți primi un document Sfat pentru negocierea salariului dvs.
Aplicația include și un calcul de salariu net pentru țările: Slovacia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia

În prezent sunt disponibile următoarele limbi: engleză, slovacă, cehă, maghiară, poloneză, română.

Salarii în poziții conexe

Suntem siguri că te întrebi unde te-ai putea muta dacă ai lucra într-o altă poziție. Paylab.ro - comparatorul de salarii vă va arăta salariile în poziții conexe, oferindu-vă o imagine de ansamblu asupra situației pieței muncii.

Comparați salariul cu lumea

Aplicația compară salariul dvs. cu alte persoane din lume. În acest sens, ține cont de poziția ta cu vârsta, educația și practica. Acest lucru face ușor să vedeți unde vă este salariul comparat cu concurenții din lume. Aplicația vă va arăta și ce salarii sunt în poziția dvs. în alte țări europene, comparând salariile în moneda dvs.

Descarcă

Paylab.ro - Compararea salariilor
la telefonul smartphone