Salariul tău versus salariile din străinătate

Compania Profesia, spol. s r.o. administrează chestionarul salarial fie independent, fie în colaborare cu alți parteneri în străinătate, precum Platy.sk, pe baza aceleiași metode.

Chestionarul salarial în Slovacia a fost lansat de compania Profesia, spol. s r.o. în august 2007.
www.platy.sk

În Ungaria, compania Profesia desfășoară chestionarul salarial Fizetesek.hu. A fost lansat la 1.10.2007.
www.fizetesek.hu

Salariile din Cehia sunt monitorizate începând cu 1.10.2007 prin chestionarul Platy.cz.
www.platy.cz

În Serbia, utilizatorii au posibilitatea de a utiliza chestionarul salarial InfoPlate.rs lansat la 1.6.2009. Acesta este administrat în parteneriat cu Infostud 3 d.o.o..
www.infoplate.rs

În Bosnia și Herțegovina există chestionarul salarial Plata.ba, lansat la 1.08.2010. Acesta este administrat în parteneriat cu Kolektiv d.o.o./Posao.ba
www.plata.ba

În Croația, chestionarul Mojaplaca.hr este administrat în parteneriat cu Tau on-line d.o.o.. Chestionarul a fost lansat în ianuarie 2012.
www.mojaplaca.hr

În Estonia te poți informa cu privire la salarii vizitând pagina Palgad.ee. Aici compania-partener este CV-Online Estonia OÜ, administratorul portalului www.cv.ee. Chestionarul a fost lansat în aprilie 2014.

În septembrie 2015, în colaborare cu Monster Polska, am lansat un chestionar salarial în Polonia.
www.pensjometr.pl

Chestionarul salarial va fi oferit în Letonia începând cu luna iunie 2014, în cooperare cu CV-Online Latvia SIA, furnizorul portalului locurilor de muncă www.cv.lv.
www.algas.lv

Începând cu luna iunie 2014, colaborăm în Lituania cu CV-Online LT UAB, compania care oferă portalul web www.cvonline.lt.
www.manoalga.lt

Oferim chestionarul salarial în Finlanda în cooperare cu Monster.fi din ianuarie 2015.
www.palkkadata.fi

În septembrie 2015 am lansat un chestionar salarial global, care permite colectaea datelor salariale în întreaga lume.
www.paylab.com

Din septembrie 2016, colaborăm în Kenia cu Onlinecv.co.ke.
kenya.paylab.comÎn octombrie 2016, în cooperare cu Styria digital marketplaces, d.o.o., operatorul portalului Mojedelo.com, am lansat un chestionar salarial în Slovenia.
www.placa.si

Compania Profesia, spol. s.r.o. a lansat un chestionar salarial în Muntenegru în decembrie 2016.
www.plati.me

În cooperare cu Sulfman Consulting, am lansat chestionarul salarial în Nigeria în septembrie 2017.
www.followthesalary.com


Știri și articole

21
Feb.
Cum influențează o diplomă universitară salariul

Cercetările arată că atunci când părinții au studii universitare este foarte probabil ca și copiii lor să meargă la facultate. Învățământul superior reprezintă o oportunitate pentru mulți tineri de a face schimbări pozitive în viața lor și de a combate sărăcia. Dar ce alte avantaje oferă studiile universitare? Paylab.com și-a propus să răspundă la această întrebare dintr-o perspectivă mai amplă.

15
Nov.
Vrei să știi cât câștigă colegii tăi de serviciu?

Nu ești singurul. Aproape trei sferturi dintre angajați ar dori să știe cât câștigă colegii lor. Venitul rămâne un subiect tabu în țările europene. Companiile încearcă, de obicei, să păstreze secretul datelor salariale și foarte puțini angajatori includ informații privind salariul oferit în anunțurile de angajare. Există însă companii care au demarat inițiative de a-și convinge angajații că remunerația oferită este corectă. Iată ce cred oamenii despre salarii și afișarea publică a acestora.

31
Oct.
Top 10 orașe digitale nomade din Europa Centrală și de Est

Nomazii digitali pot lucra de la distanță în timp ce călătoresc și descoperă în noi părți ale lumii. Pentru o lungă perioadă de timp Bali, insula din Indonezia, sau Chiang Mai din Thailanda au fost cele mai atractive locuri pentru nomazi datorită plajelor exotice și a costurilor de operare scăzute, dar în ultimul timp nomazii s-au îndrăgostit de orașele din Europa Centrală, cum ar fi Budapesta, Praga și Tallinn. Aceste orașe sunt acum paradisuri digitale.