Salariul tău versus salarii în străinătate

Compania Profesia, spol. s r.o. administrează chestionarul salarial fie independent, fie în colaborare cu alți parteneri în străinătate, precum Platy.sk, pe baza aceleiași metode.

Chestionarul salarial în Slovacia a fost lansat de compania Profesia, spol. s r.o. în august 2007.
www.platy.sk

În Ungaria, compania Profesia desfășoară chestionarul salarial Fizetesek.hu. A fost lansat la 1.10.2007.
www.fizetesek.hu

Salariile din Cehia sunt monitorizate începând cu 1.10.2007 prin chestionarul Platy.cz.
www.platy.cz

În Serbia, utilizatorii au posibilitatea de a utiliza chestionarul salarial InfoPlate.rs lansat la 1.6.2009. Acesta este administrat în parteneriat cu Infostud 3 d.o.o..
www.infoplate.rs

În Bosnia și Herțegovina există chestionarul salarial Plata.ba, lansat la 1.08.2010. Acesta este administrat în parteneriat cu Kolektiv d.o.o./Posao.ba
www.plata.ba

În Croația, chestionarul Mojaplaca.hr este administrat în parteneriat cu Tau on-line d.o.o.. Chestionarul a fost lansat în ianuarie 2012.
www.mojaplaca.hr

În Estonia vă puteți informa cu privire la salarii vizitând pagina Palgad.ee. Aici, compania-partener este CV-Online Estonia OÜ, administratorul portalului www.cv.ee. Chestionarul a fost lansat în aprilie 2014.
www.palgad.ee


În septembrie 2015, în colaborare cu Monster Polska, am lansat un chestionar salarial în Polonia.
www.pensjometr.pl

Chestionarul salarial va fi oferit în Letonia începând cu luna iunie 2014, în cooperare cu CV-Online Latvia SIA, furnizorul portalului locurilor de muncă www.cv.lv.
www.algas.lv

Începând cu luna iunie 2014, colaborăm în Lituania cu CV-Online LT UAB, compania care oferă portalul web www.cvonline.lt.
www.manoalga.lt

Oferim chestionarul salarial în Finlanda în cooperare cu Monster.fi din ianuarie 2015.
www.palkkadata.fi

În septembrie 2015 am lansat un chestionar salarial global, care permite colectaea datelor salariale în întreaga lume.
www.paylab.com

Din septembrie 2016, colaborăm în Kenia cu Onlinecv.co.ke.
kenya.paylab.comÎn octombrie 2016, în cooperare cu Styria digital marketplaces, d.o.o., operatorul portalului Mojedelo.com, am lansat un chestionar salarial în Slovenia.
www.placa.si

Compania Profesia, spol. s.r.o. a lansat un chestionar salarial în Muntenegru în decembrie 2016.
www.plati.me

În cooperare cu Sulfman Consulting, am lansat chestionarul salarial în Nigeria în septembrie 2017.
www.followthesalary.com
Știri și articole

18
Sep.
Care sunt diferențele salariale dintre pozițiile tehnice și cele non-tehnice?

Programatorii, inginerii, specialiștii new media sunt azi pe un piedestal când vine vorba de oportunitățile interesante în carieră. Pe de altă parte, unele poziții din domeniul social sau economic, cum ar fi analist financiar, avocat, medic, agent imobiliar pot fi și ele bine plătite și chiar este interesant de aflat dacă la nivel global pozițiile tehnice mai bine plătite decât pozițiile non-tehnice și viceversa. Portalul salarial internațional Paylab identifică situația la nivel de țară.

03
Sep.
Cum să recompensezi angajații loiali

Raportul de loialitate Paylab arată că, în general, angajați loiali care lucrează pentru un angajator mai mult de 5 ani reprezintă doar 27,5%. Cel mai numeros grup este reprezentat de cei cu maximum 2 ani în companie. Ce măsuri concrete pot lua angajatorii pentru a păstra angajații la bord mai mult timp? Iată un ghid pentru a-i fideliza.

20
Aug.
Relația cu șeful îți influențează salariul. Află cum!

Persoanele care se înțeleg bine cu șeful lor au salarii cu aproximativ 14% mai mari decât cei care au o relație rezervată sau neamicală cu șeful. Portalul salarial Paylab.com a analizat modul în care relația cu șeful influențează salariul angajatului.